Om oss :


Vi ser mycket allvarligt på alla våra kunders köpupplevelse, från kvaliteten på vår webbplats till kundservice till kunderna som kräver mer omsorg.

Leverans 2 – 5 arbetsdagar. Öppet köp i 14 dagar.

Returer, reklamationer och byten
Du har rätt att byta eller returnera varorna i 14 dagar från det att du har mottagit paketet.
100% pengarna tillbaka garanti. Inget ”om” eller ”men”! För att säkerställa din fullständiga och omfattande tillfredsställelse erbjuder vi våra kunder en 14-dagars returpolicy. Kontakta kundtjänst när som helst om du känner dig olycklig eller förvirrad.
Köparen är alltid ansvarig för returkostnaden .

Endast de mest dedikerade och professionella tjänstemännen kan arbeta för oss. Vi använder också mycket strikta inspektionsstandarder och använder endast den bästa och mest erfarna kundsupporten. Som sådan garanterar det för alla våra kunder en snabb responstid på deras förfrågningar och en förstklassig service.

Vi kan erbjuda det bredaste utbudet av vår webbplats eftersom vi har varit verksamma från början
Våra priser är marknadens bästa eftersom vi erbjuder alla våra webbplatser till våra kunder med mycket låga vinstmarginaler.
Vårt engagemang för kvalitet och förstklassig service kan ses från dessa aspekter:
Alla förfrågningar och frågor kommer att besvaras inom 24 timmar av ett professionellt och artigt kundsupportteam

Beställning :

Hos oss kan du betala bekvämt och tryggt med bank- eller kreditkort. Vi accepterar MasterCard, Visa , Swish och klarna . Ditt kort debiteras när din beställning lämnar vårt lager. Om du returnerar en vara återförs beloppet till ditt konto igen.

Personuppgifter hanteras konfidentiellt och används ENBART till att skicka beställningen och vid eventuell kontakt angående er order . Mailadressen används också till våra egna nyhetsutskick men endast om kunden godkänt det.
Beställningen är bindade och man måste vara över 18 år för att beställa eller ha målsmans tillstånd. I alla priser ingår moms.

Dina kortuppgifter överförs via kodat SSL-förfarande. Denna höga säkerhetsstandard innebär att du betalar säkert med kort på chokers .

Normal leveranstid :

2-5 arbetsdagar för varor som skickas från chokers
Du får ett mejl när ditt paket lämnar vårt lager och ett nytt mejl eller SMS (om du har angett ditt mobilnummer under dina användaruppgifter) när paketet kan hämtas ut. Om du inte hämtar ditt paket inom två dagar, får du en påminnelse per mejl eller SMS och hämtas det inte efter sju dagar skickas en postavi hem till dig. Om paketet inte har hämtats ut inom 14 dagar returneras det till oss.

Måste jag betala fraktavgiften flera gånger om en beställning levereras i flera paket?
Nej. Även om din beställning delas upp i flera paket, så betalar du bara fraktavgiften en gång.

Måste jag betala fraktavgift för senare leveranser?
Nej, du betalar ingen frakt för varor som levereras senare

Du är ansvarig för varan till dess att den ankommit till oss, varor som inte kommit fram återbetalas ej.

Vi eftersträvar att återgivningen av produkterna i webshopen ska vara så nära verkligheten som möjligt. Vi kan dock inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Exempelvis kan vi inte garantera att de proportioner och färger som visas i webshopen exakt återger plaggens verkliga proportioner och färg. Hur färgerna återges beror t.ex. på din skärm, ditt grafikkort samt övriga inställningar i din dator eller dylikt.
Vi förbehåller rätten att ta ut kostnaden av en eventuell värdeminskning om varan hanteras i större omfattning än som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion.

Returvillkor :


Följande villkor är bra att ha i åtanke innan du returnerar:

våra returvillkor gäller för alla artiklar köpta hos chokers – detta inkluderar även rea-varor;
från och med att du tar emot dina varor har du 14 dagar på dig att returnera dem;
du har rätt att öppna förpackningen och prova samtliga artiklar så länge förpackningarna är återförslutningsbara;
testa alla artiklar försiktigt.


alla varor returneras i oförändrat skick. Tillhörande prislappar, etiketter eller förpackningar behöver alltså alltid följa med;
om det är fel på artikeln ska den alltid reklameras.
Obs: Är storleken på klädetiketten en annan än du förväntade dig? Vi konverterar internationella storlekar – så prova om varan passar innan du returnerar den till oss!
Om ni har några frågor eller undrar över något är ni välkomna att höra av er till oss

  • Fri frakt .
  • Skickas inom Sverige .
  • PostNord frimärke .